Beste verf

Verven zijn er in 100 verschillende soorten en maten. Zo zijn er verven speciaal voor binnen, verven voor op hout of verven voor buiten. Voor elke toepassing horen andere criteria om tot een “beste verf” te komen. In dit geval gaat het om de beste buitenverf voor woningen.

De beste verf voor buitenmuren

De beste verf voor buitenmuren moet een verf zijn met de volgende criteria:

  • Duurzaamheid (Hoe langer de verf zonder gebreken op de muur blijft hoe beter dat is)
  • Ademend (Vocht dat binnen in huis wordt geproduceerd moet uit de muren kunnen verdampen. Een dichte verf belemmert dit waardoor vochtproblemen kunnen ontstaan. Tevens is een ademende verf nodig als de muren zijn geïsoleerd.)
  • Kleurecht (De verf die het langste zijn kleur behoudt hoeft minder vaak bijgewerkt te worden.)
  • Prijs/Kwaliteit verhouding (Bijvoorbeeld; Vergelijk een verf die 5 jaar mee gaat en 50 euro kost, een verf die 10 jaar mee gaat en 70 euro kost en een verf die 15 jaar mee gaat en 200 euro kost. Dan heeft de verf die 10 jaar mee gaat en 70 euro kost de betere prijs/kwaliteit verhouding).

Het 3×1 verfsysteem is dé buitenverf die deze eigenschappen bezit. Via dit oplosmiddelenvrije verfsysteem wordt niet alleen uw woning verfraaid maar het zal de isolatie van de muren ook aanzienlijk verbeteren. Dit verfsysteem is ten slotte uitermate geschikt voor reeds sterk verweerde panden, bij renovaties of bij verbouwingen waarbij verschillende soorten steen zijn gebruikt.

Het 3×1 verfsysteem bestaat allereerst uit een hechtlaag of primer. Deze “vertinlaag” wordt gemaakt door Polykit (vloeistof) te mengen met Edelcoat (poeder). Het vertinnen wordt gedaan met een speciale soort blokkwast (luiwagen) zodat het materiaal goed in alle poriën wordt gewreven. De vertinlaag moet 14 dagen (of langer) uitharden in weer en wind alvorens hij wordt afgewerkt met de beste verf voor buitenmuren: “Neoflex”. De Neoflex moet worden opgebracht in 2 lagen waardoor het eindresultaat absoluut dekkend is. Het opbrengen zelf wordt gedaan met een luiwagen of roller. Meestal wordt de 1ste laag met de luiwagen gedaan en de 2e laag met de roller. Dit is een beetje afhankelijk van hoe vlak de ondergrond is. Spuiten kan eventueel ook, maar door de verdunning moet de Neoflex dan in 3 lagen worden opgezet. Neoflex is in elke gewenste RAL kleur beschikbaar. Zelfs custom kleuren kunnen worden gemaakt.

Ook voor reeds geverfde huizen kan Neoflex of het complete 3×1 verfsysteem gebruikt worden. Dit is afhankelijk van de staat van de ondergrond. Neoflex hecht enorm goed aan alle soorten ondergronden. Ook voor het schilderen van tuinhuisjes is Neoflex zeer geschikt.

De kosten van het hele 3×1 systeem komt uit op ± 8 euro/m2. Geen enkel ander verfsysteem kan aan deze prijs/kwaliteit verhouding tippen. De Neoflex zelf kost ± 2 euro/m2. Dit systeem is zowel geschikt en beschikbaar voor de professionele gebruiker alsook particulieren. Het 3×1 verfsysteem is de beste verf voor buitenmuren die u kunt krijgen!

Een huis behandeld via het 3×1 verfsysteem zal duurzaamheid en kwaliteit uitstralen! Voor nog meer voorbeelden en referenties kunt u kijken bij showcase.

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >