Buitenverf

Het verven van uw woning kan een lastige klus zijn en is zeker niet iets wat u ieder jaar opnieuw wilt doen! Hoe kiest u de beste verf voor uw woning, zodat uw woning jarenlang beschermd is en er nog als nieuw uitziet? Wij helpen u graag! Voor zowel binnen- als buitenverf kunnen wij van Polykit3x1 u helpen. Van welke voordelen kunt u genieten wanneer u uw buitenverf bij ons aanschaft? Lees verder en ontdek het!

 Soorten buitenverf

Wanneer u beslist uw huis aan de buitenkant een verfbeurt te geven komt u voor verschillende dilemma’s te staan. De eerste vraag is misschien wel de kleur, dit is een kwestie van smaak en hier zult u zelf uw keuze in moeten maken. Daarnaast de vraag voor het type buitenverf. Er zijn veel verschillende merken buitenverf te koop, waarvan de prijs en de kwaliteit sterk van elkaar verschillen. Buitenverf heeft, naast een frisse, mooie uitstraling geven aan uw huis, als doel om de materialen van uw huis te beschermen. Goede buitenverf is dan ook vaak iets duurder dan bijvoorbeeld huismerken, maar zal op den duur goedkoper zijn, omdat het huis minder vaak geschilderd hoeft te worden en de materialen van uw huis voor langere tijd goed beschermd zijn.

Wie zijn wij?

In uw zoektocht naar buitenverf bent u bij ons terechtgekomen. Welkom bij Polykit3x1, wij helpen u graag met alle oplossingen voor een droog en prettig huis, waarbij problemen als vocht en schimmel op een duurzame manier worden voorkomen of verholpen. Naast buitenverf hebben wij dan ook onder andere duurzaam impregneermiddel en verf om een kelder waterdicht te maken.

Wij werken met verf die bestaat uit een 3×1 systeem. De buitenverf bijvoorbeeld bestaat uit een eerste vertinlaag (hechtlaag), waarna vervolgens twee verflagen neoflex worden aangebracht. Dit samen vormt één samenhangende laag.

Waar koopt u onze buitenverf?

Onze buitenverf is niet te koop in de reguliere winkels. Dit komt omdat reguliere winkels gebaat zijn bij doorgaande verkoop. Onze buitenverf is langdurig en hoeft niet vaak vervangen te worden. Daarnaast vinden wij het zelf ook van groot belang dat wij u kunnen voorzien van onze specifieke kennis over de buitenverf en andere producten die wij verkopen. Ook daarom hebben wij besloten niet via tussenhandelaren te werken. Onze producten kunt u dan ook aanschaffen op onze website, via telefoon, fax of e-mail en kunt u vervolgens afhalen bij één van onze vestigingen of bij u thuis laten bezorgen.

Contact met ons opnemen

Wilt u meer weten over ons, heeft u nog vragen over onze buitenverf of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar voor uw vragen, bestellingen en om u het beste advies te geven via ons contactformulier op onze website. Ook kunt u ons natuurlijk telefonisch bereikbaar via 0625521743 of door te mailen naar mail@polykit3x1.com, kijk voor de gegevens van onze vestiging in België op onze contactpagina.

Wij helpen u graag met het kiezen van goede buitenverf voor uw woning, zodat u jarenlang kunt genieten van een mooi en beschermd huis! Wilt u advies van onze specialist? Laat het dan weten, wij helpen u graag!


Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >