Impregneermiddel

Vochtige buitenmuren kunnen veel vervelende klachten veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schimmelvorming in huis, mosvorming aan de buitenkant of vriesschade bij koud weer. De buitenmuren van uw huis worden, vooral in een nat land als Nederland, voortdurend blootgesteld aan regen en wind. Door gebruik te maken van impregneermiddel wordt uw huis beschermd en zullen deze ongemakken minder snel een rol spelen in uw woning.

Wanneer gebruikt u impregneermiddel?

Impregneermiddel is handig bij iedere woning. Dankzij dit product wordt uw woning beschermd tegen de ongemakken van vocht, of het nu gaat om een nieuwe woning of om een oudere woning. Impregneermiddel wordt niet alleen gebruikt op bakstenen muren, maar ook het gebruiken van dit middel bij bijvoorbeeld gestuukte buitenmuren kan u veel voordelen bieden.

Impregneermiddel kan dan ook gebruikt worden als preventief middel, om vochtproblemen tegen te gaan, of als oplossing voor vocht in uw buitenmuren. Daarnaast helpt impregneermiddel ook tegen verwering van voegen en stenen.

De voordelen van Polykit impregneermiddel

Impregneermiddel is een materiaal dat op uw muur wordt aangebracht. Impregneermiddel vindt u in vele merken die verschillen wat betreft de prijs en kwaliteit. Polykit impregneermiddel kent enkele voordelen ten opzichte van goedkopere alternatieven, waardoor dit merk uiteindelijk goedkoper uitvalt. Ten eerste omdat deze duurzaam is. Polykit beschermt voor zeker 20 jaar, terwijl andere middelen vaak maximaal 5 tot 10 jaar bescherming bieden. Ook is een groot voordeel van Polykit impregneermiddel dat deze nooit een probleem veroorzaakt bij een volgende laag. Wilt u uw huis bijvoorbeeld verven? Dan gaat dit goed met Polykit impregneermiddel, bij andere producten kan dit een probleem vormen, voornamelijk in de hechting.

Naast impregneermiddel, kunt u bij ons ook terecht voor vele andere producten. Zo kunnen wij u helpen met de behandeling van schimmelmuren in uw huis of met verf voor uw buiten muren.

Waar koop ik Polykit?

Polykit impregneermiddel is niet verkrijgbaar in de reguliere winkels. Dit is een bewuste keuze, aangezien wij onze klanten graag voorzien van het beste advies en hiervoor graag zelf verantwoordelijk blijven. Wilt u Polykit aanschaffen? Vraag dan advies aan onze experts voor het beste middel voor uw probleem. Dat kan dat via onze website, door te bellen of door te mailen. U kunt uw product dan afhalen bij onze vestiging in Nederland of België of wij verzenden het product naar uw huis. Zo weet u zeker dat u het juiste product heeft voor uw situatie en kunt u toch snel uw huis behandelen met impregneermiddel of andere producten van Polykit3x1.

Contact met Polykit3x1

Heeft u nog vragen over ons impregneermiddel of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen, zodat u altijd de juiste keuze maakt voor uw situatie.

Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u onze Nederlandse vestiging bereiken via 0475-573392 of door te mailen naar mail@polykit3x1.com. De Belgische vestiging is bereikbaar door te bellen naar 089754968 of een e-mail te sturen naar mail.be@polykit3x1.com. Wij hopen u snel te mogen helpen met een prettig, droog huis!

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >