BESTE VERF

Verven zijn er in 100 verschillende soorten en maten. Zo zijn er verven speciaal voor binnen, verven voor op hout of verven voor buiten. Voor elke toepassing horen andere criteria om tot een “beste verf” te komen. In dit geval gaat het om de beste buitenverf voor woningen. Referenties van meer dan 20 jaar geleden bewijzen dat ons 3×1 verfsysteem tot de besten behoord. IK WIL HET 3×1 VERFSYSTEEM BESTELLEN

De beste verf voor buitenmuren

Het 3×1 verfsysteem dat de beste verf voor buitenmuren is bezit de volgende eigenschappen:

  • Duurzaam; gaat 20 jaar mee
  • Beste pigmenten voor langst mogelijk kleurbehoud én dekking
  • Ademend
  • Watergedragen
  • Verbeterde isolatie
  • Beste kwaliteit-prijs verhouding ( ± € 7,-/m2)

Via dit oplosmiddelenvrije verfsysteem wordt niet alleen uw woning verfraaid maar het zal de isolatie van de muren ook aanzienlijk verbeteren. Het 3×1 verfsysteem is bovendien ademend en is daarom zeer goed te combineren met alle gangbare isolatie voor de spouw. Dit verfsysteem is ten slotte uitermate geschikt voor reeds sterk verweerde panden, bij renovaties of bij verbouwingen waarbij verschillende soorten steen zijn gebruikt. Het 3×1 verfsysteem is geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruiker.

 

Voorbeelden beste verf

Wat houdt het 3×1 verfsysteem in?

Het 3×1 verfsysteem bestaat allereerst uit een hechtlaag. Deze hechtlaag wordt gemaakt door Polykit (vloeistof) te mengen met Edelcoat (poeder). Er vormt zich dan een pap waarmee de gevel wordt “vertind”. Het vertinnen wordt gedaan met een speciale soort blokkwast (luiwagen) zodat het materiaal goed in alle poriën wordt gewreven. De vertinlaag moet 14 dagen (of langer) uitharden alvorens hij wordt afgewerkt met de zeer duurzame buitenverf “Neoflex”. De Neoflex moet worden opgebracht in 2 lagen waardoor het eindresultaat absoluut dekkend is. Het opbrengen zelf wordt gedaan met een luiwagen of roller. Spuiten kan eventueel ook, maar door de verdunning moet de Neoflex dan in 3 lagen worden opgezet. Neoflex is in elke gewenste RAL kleur beschikbaar. Zelfs custom kleuren kunnen worden gemaakt.

Ook voor reeds geverfde huizen kan Neoflex of het complete 3×1 verfsysteem gebruikt worden. Dit is afhankelijk van de staat van de ondergrond. Neoflex hecht enorm goed aan alle soorten ondergronden. Ook voor het schilderen van tuinhuisjes is Neoflex zeer geschikt.

De kosten van het hele 3×1 systeem komt uit op ± 7 euro/m2. Geen enkel ander verfsysteem kan aan deze prijs/kwaliteit verhouding tippen. De Neoflex zelf kost ± 2 euro/m2. Dit systeem is zowel geschikt en beschikbaar voor de professionele gebruiker alsook particulieren. Het 3×1 verfsysteem is de beste verf voor buitenmuren die u kunt krijgen!

Een huis behandeld via het 3×1 verfsysteem zal duurzaamheid en kwaliteit uitstralen! Voor nog meer voorbeelden en referenties kunt u kijken bij showcase.

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >