Beton waterdicht maken

U kunt, door gebruik te maken van Polykit in combinatie met Neoflex en Edelcoat, duurzaam aan de slag en starten met de bouw of reparatie van muren in en om uw huis. Door de producten toe te voegen aan uw cement kunt u uw beton waterdicht maken. Daarnaast kunt u met Polykit ook uw pleister-, metsel- en voegspecies waterdicht maken.

Zo voorkomt of bestrijdt u optrekkend vocht en beperkt u verwering aan de buitengevels. Ideaal als u graag duurzaam wilt bouwen, een goed leefklimaat wilt creëren en wilt besparen op uw energiekosten!

Waterdicht beton maken: behoud van metsel- en voegwerk

Door waterdicht beton te maken met Polykit zorgt u ervoor dat optrekkend vocht niet meer kan optreden. Hiermee voorkomt u vocht zowel binnens- als buitenshuis. Vervolgens biedt beton waterdicht maken u garantie voor tientallen jaren probleemloze muren. Tevens is het bouwen van waterdichte muren en gevels het begin van duurzaam leven, want u zult een betere isolatie en gezonder leefklimaat opmerken in vergelijking met vochtige ruimtes waar schimmelgroei optreedt en een muffe geur rondhangt. Door waterdicht beton te maken, neemt u de eerste stap in de juiste richting voor het behoud van uw woning.

Beton waterdicht maken

Beton waterdicht maken

Waterdicht cement met Polykit producten

Polykit verf, Neoflex en Edelcoat voor waterdicht cement en waterdichte pleister-, metsel- en voegspecies zijn verkrijgbaar bij een van onze locaties. De producten zijn niet te koop in bouwmarkten. Als u wilt, kunnen wij de Polykit producten om beton waterdicht te maken ook verzenden per koerier.

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >