Vochtplekken binnenmuur

Een vochtige binnenmuur duidt op een vochtprobleem en kan leiden tot een ongezond leefklimaat binnen uw woning wat snel en daadkrachtig moet worden aangepakt. Polykit is de ultieme, effectieve oplossing waarbij u snel en gegarandeerd de oorzaak van het vochtprobleem kunt aanpakken. De oorzaak kan gevonden worden in bijvoorbeeld verweerde buitenmuren, opstijgend vocht uit de kelder of vocht wat niet meer weg kan na isolatie van de spouwmuur.

Zodra u de oorzaak hebt opgelost met Polykit bent u verlost van vochtplekken op uw binnenmuur. Dit zorgt voor een gezondere omgeving en droge muren. Daarnaast zal het u ook aanzienlijk schelen in uw energierekening, want een vochtige binnenmuur zorgt voor slechte isolatie en dus hogere stookkosten!

Vochtige binnenmuur bestrijden

Vocht in een ruimte kan leiden tot een muffe geur en schimmelgroei. Iets wat u vanzelfsprekend niet wilt in uw huis. Vochtplekken op uw binnenmuur kunnen door het eenmalig aanbrengen van Polykit worden behandeld en verwijderd. Om in eerste instantie te voorkomen dat uw woning wordt blootgesteld aan vocht en schimmel, kunt u vooraf uw woning behandelen met 3×1 verf of een andere Polykit behandeling. U bent hierbij tientallen jaren verzekerd van waterdichte muren, waarbij ook uw metsel- en voegwerk intact blijft. Polykit is op waterbasis en kan te allen tijde beschilderd worden in iedere gewenste kleur. De 3×1 verf is al verkrijgbaar in vele diverse kleuren, zodat het perfect aansluit bij uw woning.

Vocht en schimmel op de binnenmuur: Polykit bestellen

U kunt de producten van Polykit niet vinden in de reguliere bouwmarkt, maar enkel bij een van onze vestigingen. Dit effectieve middel voor vocht en schimmel op de binnenmuur kunnen wij u ook toezenden per koerier. Bel ons of vul het contactformulier in voor advies en informatie over de verkoop en verzending. Eén ding is in ieder geval zeker, vochtplekken op de binnenmuur bestrijdt u eenvoudig en snel met Polykit!

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >