De buitenmuur waterdicht maken

Kampt u met een vochtige buitenmuur? Dan kan dit ook leiden tot vochtoverlast binnenshuis en zelfs schimmelgroei op muren en plafond. Om vocht in de buitenmuur te bestrijden, kunt u gebruikmaken van Polykit, het effectieve middel om uw buitenmuur waterdicht te maken. Het zorgt voor droge muren, een betere isolatie én een lagere energierekening. Want door vochtige muren dient u veel meer te stoken, iets wat u misschien normaal gesproken niet opmerkt!

Vocht in uw buitenmuur bestrijden

Het fijne van Polykit is dat u het slechts eenmaal hoeft aan te brengen. Of u nu kiest voor de 3×1 verf of het Polykit middel, u bent gegarandeerd tientallen jaren voorzien van waterdichte muren en een vochtvrij huis. Daarnaast is Polykit opnieuw te beschilderen in de kleur naar keuze, is het ademend en beschermt het uw voegen en metselwerk. Kortom, een zeer effectief, duurzaam middel voor het behoud van uw huis. Bovendien is vocht en schimmelgroei slecht voor de gezondheid en zorgt het voor een muffe lucht. Kies daarom voor een gezonder leefklimaat en start nu door de buitenmuur waterdicht te maken!

Vochtige buitenmuur? Polykit producten kopen

U kunt de Polykit producten kopen bij één van onze vestigingen. Natuurlijk kunt u het ook online bestellen via het contactformulier op de website. Wanneer u dat wilt, kunnen de door u gewenste producten ook per koerier verzonden worden. Het is de ultieme oplossing voor vocht in de buitenmuur, maar ook voor uw binnenmuren. Alles begint door uw buitenmuur waterdicht te maken met Polykit!

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >