DAKPANNEN BEHANDELEN

Dakpannen worden op den duur poreus en gevoelig voor mos en algen. Om dakpannen een nieuw leven te schenken (in plaats van het helemaal vervangen van de dakpannen), is het mogelijk om deze te behandelen via ons 3×1 verfsysteem. Dit is inmiddels al geruime tijd in de praktijk toegepast door vele tevreden klanten. Zie hieronder een voorbeeld. IK WIL HET 3×1 VERFSYSTEEM BESTELLEN

Voorbeeld van behandeling dakpannen via het 3×1 verfsysteem

Bespaar kosten door verweerde dakpannen te behandelen via het 3×1 verfsysteem in plaats van geheel nieuwe dakpannen te laten leggen.

Geldt vooral bij betonnen dakpannen. Klik op de foto’s voor extra uitleg.

Wat houdt het 3×1 verfsysteem in?

Het 3×1 verfsysteem bestaat allereerst uit een hechtlaag. Deze hechtlaag wordt gemaakt door Polykit (vloeistof) te mengen met Edelcoat (poeder). Er vormt zich dan een pap waarmee de gevel wordt “vertind”. Het vertinnen wordt gedaan met een speciale soort blokkwast (luiwagen) zodat het materiaal goed in alle poriën wordt gewreven. De vertinlaag moet 14 dagen (of langer) uitharden alvorens hij wordt afgewerkt met de zeer duurzame buitenverf “Neoflex”. De Neoflex moet worden opgebracht in 2 lagen waardoor het eindresultaat absoluut dekkend is. Het opbrengen zelf wordt gedaan met een luiwagen of roller. Spuiten kan eventueel ook, maar door de verdunning moet de Neoflex dan in 3 lagen worden opgezet. Neoflex is in elke gewenste RAL kleur beschikbaar. Zelfs custom kleuren kunnen worden gemaakt.

Ook voor reeds geverfde huizen kan Neoflex of het complete 3×1 verfsysteem gebruikt worden. Dit is afhankelijk van de staat van de ondergrond. Neoflex hecht enorm goed aan alle soorten ondergronden. Ook voor het schilderen van tuinhuisjes is Neoflex zeer geschikt.

De kosten van het hele 3×1 systeem komt uit op ± 7 euro/m2. Geen enkel ander verfsysteem kan aan deze prijs/kwaliteit verhouding tippen. De Neoflex zelf kost ± 2 euro/m2. Dit systeem is zowel geschikt en beschikbaar voor de professionele gebruiker alsook particulieren. Het 3×1 verfsysteem is de beste verf voor buitenmuren die u kunt krijgen!

Een huis behandeld via het 3×1 verfsysteem zal duurzaamheid en kwaliteit uitstralen! Voor nog meer voorbeelden en referenties kunt u kijken bij showcase.

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >