Impregneermiddel

Bakstenen buitenmuren worden in Nederland voortdurend flink nat door regenwater. Het nat worden van de buitenmuren heeft als nadeel dat de muur slecht isoleert, gevoeliger is voor vriesschade en mosgroei, problemen veroorzaakt in de spouw en door kan slaan naar binnen waardoor vochtschade met schimmels binnenshuis kan ontstaan. Bij het zoeken naar het beste Impregneermiddel wordt vooral gekeken naar duurzaamheid, gebruikersgemak en de prijs-kwaliteit verhouding. IK WIL POLYKIT BESTELLEN

De voordelen van Polykit impregneermiddel

Polykit heeft als impregneermiddel een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van gangbare impregneermiddelen.

  • Duurzaam impregneermiddel. Gaat zeker 15 jaar mee.
  • Gebruiksklaar impregneermiddel en eenvoudig aan te brengen. Geschikt voor particulier en professionele gebruiker.
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding. ± € 2,50 /m2
  • Zeer sterke bescherming tegen verwering voeg waardoor hervoegen veel langer uitgesteld kan worden.
  • Geen hechtingsproblemen voor volgende laag (bijvoorbeeld een verflaag).
  • Ademend en sluit niet af, waardoor het zeer geschikt is voor reeds geïsoleerde muren.

Naast impregneermiddel, kent Polykit nog vele andere toepassingen. Neem gerust contact hierover op. Tevens kunt u bij ons terecht voor andere producten en vochtproblemen. Zo kunnen wij u helpen met de behandeling van schimmelmuren in uw huis of met verf voor uw buiten muren.

Waar koop ik Polykit?

Polykit impregneermiddel is enkel direct via ons te krijgen. Dit is een bewuste keuze, aangezien wij onze klanten, naast een goed product, graag voorzien van een goed advies. Wilt u Polykit aanschaffen? Dat kan dat via onze website, door te bellen of door te mailen. U kunt uw product dan afhalen bij onze vestiging in Nederland of België of wij verzenden het product naar uw huis. Zo weet u zeker dat u het juiste product heeft voor uw situatie en kunt u toch snel uw huis behandelen met impregneermiddel of andere producten van Polykit3x1. Zie hieronder een voorbeeld van een behandelde gevel (voor, tijdens en na). Voor meer referenties zie: showcase

Contact met Polykit3x1

Heeft u nog vragen over ons impregneermiddel of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen, zodat u altijd de juiste keuze maakt voor uw situatie.

Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u onze Nederlandse vestiging bereiken via +31 (0)625521743 of door te mailen naar mail@polykit3x1.com. De Belgische vestiging is bereikbaar door te bellen naar +32 (0)89754968 of een e-mail te sturen naar mail.be@polykit3x1.com.

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >