Uw muur impregneren

Vochtige muren kunnen leiden tot schimmel en een muffe geur in huis en zorgen voor een slechte isolatie. Om dit te voorkomen of te bestrijden, kunt u ervoor kiezen om uw muren te impregneren. Dat kunt u doen met de producten van Polykit: de ultieme oplossing, waar u tientallen jaren van profiteert. Twijfel niet langer en kies ervoor om uw muur te impregneren. Vocht en schimmel voorkomen is beter dan herstellen of verbouwen!

 

Vocht bestrijden door muren te impregneren

Zodra u merkt dat u last heeft van optrekkend vocht in uw woning, dient u dit snel en vakkundig aan te pakken om herhaling tegen te gaan. Het beste is om vanaf het begin uw muur te impregneren, zodat vocht geen schijn van kans heeft. Polykit is effectief en van de beste kwaliteit. Door het slechts eenmaal aan te brengen, bent u voor tientallen jaren verzekerd van droge muren. Tevens is de buitenmuur impregneren de start voor de juiste bescherming tegen verwering van uw voeg- en metselwerk. Kies voor een gezonde leefomgeving en start met de muur te impregneren in iedere ruimte van uw woning. Van de kruipruimte tot de woonkamer, wonen in een goed geïsoleerde, ademende ruimte is het beste voor uw gezondheid.

Effectieve behandeling om de buitenmuur te impregneren

Natuurlijk kunt u de producten van Polykit bij onze vestigingen bestellen en afhalen. Polykit is namelijk niet verkrijgbaar in de reguliere bouwmarkt of een andere winkel. U heeft ook de mogelijkheid om de producten te laten bezorgen. Duurzaam wonen begint bij het impregneren van muren met Polykit!

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >