Optrekkend vocht binnenmuur aanpakken

Vocht binnenshuis kan leiden tot een onaangenaam woonklimaat. Het kan er voor zorgen dat er een muffe geur optreedt en er schimmel ontstaat. Iets wat u absoluut niet wilt hebben, niet waar? Optrekkend vocht in een binnenmuur wordt onder andere veroorzaakt doordat de (buiten)muren niet waterdicht zijn en de isolatie te wensen overlaat. Om optrekkend vocht te bestrijden in muren raden wij u Polykit aan, het middel tegen optrekkend vocht in uw binnenmuur.

Optrekkend vocht bestrijden in muren

Met Polykit voorkomt u opstijgend vocht in uw binnenmuren. Dit zorgt niet alleen voor een beter leefklimaat maar u zult ook besparen op uw stookkosten. Want wanneer u last heeft van optrekkend vocht in uw binnenmuur, betekent dit niet enkel dat u vochtige muren heeft, ook de isolatiewaarde gaat hard achteruit. U kunt optrekkend vocht bestrijden in muren door Polykit slechts eenmaal aan te brengen. Een Polykit behandeling garandeert u waterdichte muren, zowel binnens- als buitenshuis, voor tientallen jaren.


Optrekkend vocht binnenmuur

Optrekkend vocht binnenmuur


Polykit kopen om opstijgend vocht te behandelen

Het product Polykit is niet te koop in reguliere bouwwinkels of andere zaken. Enkel op een van onze locaties kunt u Polykit bestellen en afhalen. Mocht het zo zijn dat u niet in de buurt woont van een van onze locaties, dan versturen wij het u per koerier toe.

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >