Schimmel badkamer

Het is een veel voorkomend probleem; schimmel in de badkamer. Het vertrek is vanzelfsprekend vaak vochtig door het gebruik van douche en bad, maar wanneer de ventilatie en isolatie te wensen overlaten, kan er schimmelgroei optreden. Iets wat u natuurlijk zo snel mogelijk wilt bestrijden. Met de producten van Polykit bent u binnen zeer korte tijd van de schimmel in uw badkamer af.

Bestrijdingsmogelijkheden voor schimmel in de badkamer

Wanneer muren vochtig zijn en blijven en de isolatie niet voldoende is, kan er schimmel in de badkamer ontstaan. Zeker in een ruimte als de badkamer is het niet hygiënisch en kan dit leiden tot een ongezond leefklimaat. Schimmel en vocht zorgen voor muffe geuren, welke u kunt verhelpen door uw muren te behandelen met Polykit. Ook schimmel op het plafond in de badkamer is mogelijk, Bij een vochtprobleem is het belangrijk om de oorzaak op te sporen!. Met slechts één behandeling, waarbij u alle muren en het plafond instrijkt met Polykit, bent u jaren gegarandeerd voorzien van droge, ademende muren waarbij schimmel verleden tijd is.

Polykit producten, ook voor schimmel op het plafond van uw badkamer

Mocht u geïnteresseerd zijn in de behandelingsmiddelen voor het behoud van uw woning en om vocht en schimmel in uw badkamer te bestrijden? Dan kunt u terecht bij een van onze locaties waar wij Polykit verkopen. U zult Polykit niet vinden in de reguliere zaken. Mocht u Polykit willen aanschaffen, maar niet in de buurt wonen van onze winkels, dan sturen wij het naar u op. Tevens is het mogelijk om het Polykit middel en de verf online via het contactformulier te bestellen.

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >