Schimmel in huis?

Schimmel in huis is vervelend, maar niet onoverkomelijk. Schimmel in huis is een indicatie van een vochtige muur. Om een schimmel muur te bestrijden is het dus belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen water in uw muren kan binnendringen. Wij hebben hiervoor Polykit en het 3×1-systeem ontwikkeld. Op deze website vertellen wij u meer over deze bijzondere product, die niet in winkels te koop zijn.

Schimmel in huis verwijderen


Schimmel in huis komt door natte muren of met andere woorden door vocht. Vaak is regenwater hiervoor verantwoordelijk. Bij iedere regenbui slurpen uw muren het water op, wat uiteindelijk voor schimmels kan zorgen. Er zijn ook andere oorzaken mogelijk voor schimmel. Schimmel in huis verwijderen kan eenvoudig met een regulier schimmeldodend middel. Hiermee los je het probleem echter niet op. Schimmel in huis bestrijden kan alleen als de oorzaak wordt aangepakt, wordt dit niet gedaan, dan zal de schimmel even later weer terugkomen. Een vochtige muur gaat ook ten koste van de isolatiewaarde van de muur. Isolatiemateriaal in de spouw is van geen enkele waarde als ze nat is. Het vormt zelfs een voedingsbodem voor schimmels. Schimmel in huis verwijderen kan op een duurzame manier door gebruik te maken van Polykit of het 3×1 verfsysteem.

Schimmels in huis verwijderen

Schimmels in huis verwijderen

Een schimmel muur aanpakken

Muren in huis horen kurkdroog te zijn en te ademen. Om schimmel in huis doeltreffend aan te pakken is het dus belangrijk om contact met regen/vocht te vermijden. Door gebruik te maken van Polykit of het 3×1-systeem creëert u een beschermende laag die uw muur waterbestendig maakt en bovendien tientallen jarenlang meegaat. U schakelt zo niet alleen de lelijke en vooral ongezonde schimmelplekken uit, maar verbetert de isolatie van uw huis aanzienlijk. Ook niet onbelangrijk is het feit dat u uw huis duurzaam beschermt tegen erosie door weersinvloeden, hetgeen u op termijn een hoop onderhoudskosten scheelt.

Wilt u meer weten over onze producten of ze bestellen? Neem dan contact met ons op.

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >