Vochtbestrijding in de kelder

Een natte kelder is een veel voorkomend probleem. Mede doordat de kelder vaak deels onder het grondwaterniveau ligt, is het mogelijk dat u last heeft van vocht en schimmel. Ook het voeg- en metselwerk heeft onder het vocht te lijden. Hierdoor ontstaat er een muffe geur en schimmelvorming, wat vraagt om hardnekkige vochtbestrijding in de kelder. Voor een beter leefklimaat en een lagere energierekening is het verstandig de ruimte waterdicht te maken om de gevolgen te beperken.

Vochtwering kelder

Om het vocht te bestrijden in uw kelder kunt u gebruikmaken van Polykit. Met Polykit kunt u een waterdichte pleisterlaag maken die u vervolgens dient af te werken met het 3×1 verfsysteem. De waterdichte pleisterlaag en het 3×1 verfsysteem zorgen dat uw muren waterdicht zijn. Eveneens zorgt deze vochtwering in de kelder voor het behoud van uw voegen en metselwerk en gaat het schimmelgroei tegen. Het voordeel van Polykit is dat u het slechts eenmaal hoeft aan te brengen, daarna bent u voor jaren beschermd. Start daarom nu met de schimmelbestrijding en vochtbestrijding en zorg voor een frisse kelder, waarbij ook uw energierekening flink zal dalen en uw gezondheid niet in het geding komt door akelige schimmels!

Polykit middelen voor vocht- en schimmelbestrijding

U kunt de Polykit behandelingsmiddelen voor de vochtbestrijding in uw kelder niet in de winkel of bouwmarkt kopen. Wij verkopen onze producten alleen op onze locaties. Wanneer u niet in de buurt woont, maar toch kampt met een vochtige kelder, kunnen wij u de middelen voor de effectieve behandeling per koerier toezenden. Vanzelfsprekend voorzien wij u graag van het beste advies en hulp bij vochtwering in de kelder.

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >