Vochtdoorslag behandelen

Heeft u ook last van vochtdoorslag en schimmelgroei? Dan hebben wij voor u de ultieme, effectieve oplossing. Zodra u uw muren behandelt met 3x1 verf of Polykit zijn uw gevels en muren beschermd tegen doorslaand vocht, verwering en zoutinslag. Ook zult u het wel degelijk merken in uw stookkosten, welke aanzienlijk zullen minderen. De isolatiewaarde van uw muren zal namelijk vele malen vergroten.

Doorslaand vocht

Om vocht te bestrijden is het belangrijk dat uw muren droog zijn, maar tevens goed kunnen ademen. Polykit en 3×1 verf zorgen voor de juiste bescherming waarbij vocht dat door uw muur komt behandeld kan worden. U bent hiermee tientallen jaren voorzien van waterdichte muren, zowel binnens- als buitenshuis. Daarnaast zal uw woonklimaat aanzienlijk verbeteren. Zodra u vochtdoorslag heeft, merkt u dit aan een muffe lucht en schimmelgroei. Het is daarom van belang doorslaand vocht goed en grondig te behandelen, waar Polykit u bij kan helpen.

Vocht door uw muur? Polykit bestellen

U kunt Polykit niet kopen in reguliere bouwmarkten of winkels. Wij verkopen de Polykit middelen enkel op onze locaties, waarbij wij u graag voorzien van het nodige advies. Vochtdoorslag is een vervelend probleem, maar Polykit maakt daar snel een einde aan!

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >