Vochtige buitenmuren

Schimmel in het huis, een huis dat nooit warm lijkt te worden of vochtplekken op de muren? Dit kan allemaal het gevolg zijn van vochtige buitenmuren. Door vochtige buitenmuren te behandelen kunnen veel problemen blijvend verholpen worden. Hoe pakt u dit aan en welke materialen kiest u hiervoor? Wij helpen u graag met informatie en advies, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw situatie.

Waarom moet u vochtige buitenmuren behandelen?

De problemen die ontstaan bij vochtige buitenmuren kunnen op meerder manieren opgelost worden. Voor schimmel in huis bestaan bijvoorbeeld speciale sprays die zorgen dat de schimmel verwijdert wordt en u weer een frisse muur heeft. Echter hebben deze sprays geen langdurig effect en zal de schimmel terugkomen wanneer de oorzaak van het probleem niet wordt aangepakt. Een koud huis kan worden opgelost door meer te stoken. Echter zullen de kosten dan snel toenemen, iets wat u liever niet wilt. De beste oplossing voor al dit soort problemen is het aanpakken van de oorzaak, namelijk de vochtige buitenmuren. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe behandelt u vochtige buitenmuren?

Vochtige buitenmuren worden vaak behandelt met een speciaal soort muurverf. Zo kunt u in alle speciaalzaken vele verschillende soorten muurverf aanschaffen die claimen uw vochtige muur te behandelen. Tussen deze merken zitten enorme verschillen in prijs en kwaliteit. Polykit3x1 is een speciale formule die ervoor zorgt dat uw vochtige buitenmuren voor lange tijd behandelt zijn, zodat u de behandeling niet steeds hoeft te herhalen. Zo bent u snel en eenvoudig klaar wanneer u gebruik maakt van onze speciale verf.

Hoe werkt Polykit3x1?

Polykit3x1 is een speciale verfsoort die uw vochtige buitenmuren voor lange tijd en op een goede manier behandelt. De formule bestaat uit één hechtlaag en twee lagen Neoflex verf. Deze drie lagen samen vormen één beschermlaag voor uw vochtige buitenmuren.

De Polykit3x1 is niet te koop in de reguliere winkels, maar alleen in onze eigen winkel en webshop. Hiervoor is gekozen omdat wij de kwaliteit van advies en passende producten belangrijk vinden en hier dan ook graag zelf garant voor staan. Wij geven ook u graag advies over de passende verfsoort voor uw vochtige buitenmuren, maar ook voor andere problemen kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij u helpen met verf voor uw buitenmuren die niet vochtig zijn en kunnen wij duurzaam impregneermiddel leveren.

Meer weten over ons?

Wilt u meer weten over ons of heeft u nog vragen over uw vochtige buitenmuren of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies wanneer u een bericht stuurt via het contactformulier op onze website, daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen om bijvoorbeeld uw producten te bestellen. 


Onze Nederlandse vestiging is bereikbaar via het telefoonnummer 0625521743 of door een mail te sturen naar mail@polykit3x1.com. Onze Belgische afdeling kunt u bereiken op het nummer 089754968 of door te mailen naar mail.be@polykit3x1.com. Wij hopen u snel te mogen helpen met de oplossing voor uw vochtige buitenmuren.

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >