Kelder waterdicht maken

Een natte kelder is iets waar veel mensen mee te kampen hebben. Doordat dit vertrek vaak gedeeltelijk onder het grondwaterniveau ligt, is de blootstelling aan vocht een dagelijkse realiteit voor kelders.

Vochtige kelder waterdicht maken

Er zijn heel wat nadelen verbonden aan een vochtige kelder. Vocht in de kelder zorgt voor een muffe lucht en op den duur schimmelvorming. Ook heeft metsel- en voegwerk onder het vocht te lijden. Het is voor uw gezondheid, comfort en uw energierekening dan ook belangrijk om actie te ondernemen.


Vochtige kelder waterdicht maken

Vochtige kelder waterdicht makenOm de kelder vochtvrij te maken moet altijd eerst gekeken worden naar de oorzaak. Afhankelijk van de oorzaak kan vervolgens een passende oplossing gerealiseerd worden. Een vochtige kelder waterdicht maken kan door middel van Polykit en het 3×1 verfsysteem. Dit kan in de vorm van een waterdichte specie en waterdichte coating. Vocht in de kelder behoort daarna tot het verleden.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >