Vochtplekken verwijderen

Wanneer u last heeft van vocht in uw huis, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verdwijnt. Vochtplekken op de muur en het plafond duiden op een vochtprobleem en kunnen leiden tot een slecht woonklimaat, wat onder andere muffe geuren en schimmelgroei met zich meebrengt. Het is altijd van belang om eerst de oorzaak van de vochtplekken te achterhalen en op te lossen.

Zijn de vochtplekken ontstaan door bijvoorbeeld onvoldoende ventilatie, een verweerde buitenmuur of optrekkend vocht? Zorg dan dat u eerst de bron van uw probleem oplost: zorg voor goede ventilatie en/of behandel uw verweerde muur of kelder met Polykit en herstel de luchtvochtigheid. Zodra u de oorzaak hebt aangepakt kunt u de vochtplekken op uw muur of plafond verwijderen met Polykit; hét middel tegen vochtplekken binnenshuis!

Vochtplekken muur en plafond voorkomen

Polykit gebruikt u niet alleen om een vochtprobleem op te lossen. In plaats van achteraf uw muur of plafond te behandelen is het beter toekomstige problemen te voorkomen! Polykit zorgt voor waterdichte muren, waardoor vocht geen schijn van kans meer heeft. De isolatie blijft optimaal, de muren blijven ademen, maar de groei van schimmel en vocht wordt bestreden. Het is de ideale preventiemethode voor vochtplekken op uw muur en plafond. Polykit hoeft slechts eenmaal te worden aangebracht, wat tientallen jaren garantie biedt voor vochtvrije muren zowel binnens- als buitenshuis. Daarnaast zult u het ook merken in uw energierekening, want vochtplekken op het plafond en de muur zorgen voor onnodig hoge stookkosten.

Polykit bestellen

Polykit is niet verkrijgbaar in de bouwmarkt of reguliere winkel. U kunt het enkel bestellen bij één van onze locaties. Wanneer u niet in de buurt van één van deze locaties woont, kunnen wij ervoor zorgen dat wij Polykit per koerier verzenden. Polykit is het middel om vochtplekken te verwijderen!

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >