Vochtproblemen in huis?

Heeft u vochtproblemen in huis? Dan is het belangrijk hier een oplossing voor te zoeken. Vochtproblemen in huis tasten uw muren niet alleen structureel aan, maar doen de isolatiewaarde ook flink dalen. Misschien ondervindt u hier ’s zomers geen nadelen aan, maar ’s winters betekent dit hogere stookkosten.

Vochtproblemen in huis oplossen

Vochtproblemen in huis zijn niet alleen vervelend, maar ook schadelijk. Niet alleen voor de portemonnee maar ook voor de gezondheid. Vochtproblemen in huis oplossen kan duurzaam door allereerst te kijken naar de oorzaak. Alleen als de oorzaak wordt opgespoord en aangepakt kan een duurzame oplossing gerealiseerd worden. Het aanpakken van vochtproblemen in huis kan gelukkig met Polykit. Wij zijn van mening dat bij een goed product ook een goed persoonlijk advies hoort. Dit is nodig om tot een duurzame oplossing te komen. Dit is de reden dat Polykit niet in de winkels te koop is. Polykit hoeft u echter maar één keer aan te brengen. De rest van uw leven profiteert u van de voordelen. Uw muur laat voortaan geen vocht meer door, waardoor de isolatie van uw huis aanzienlijk verbetert en u een stuk gezonder woont en elk vochtprobleem in huis tot een verleden behoort.

Waar kan ik Polykit kopen?

Polykit is zoals gezegd niet in winkels te koop. U kunt dit product op één van onze locaties kopen. Mocht u te ver weg wonen, dan kunnen wij u Polykit ook per koerierdienst toesturen. Klik hier voor meer informatie over onze verkooppunten of om ons te contacteren.

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >