Uw voegen waterdicht maken

Heeft u last van vochtige muren of wilt u dit juist voorkomen? Dan kunt u uw voegen impregneren met Polykit. Ons product is transparant waardoor en heeft dus geen invloed op de voegkleur. U kunt bijvoorbeeld uw muren en gevels behandelen met het 3x1 verfsysteem of Polykit vermengen in de mortel om met waterdichte voegspecie te metselen. Uw voegen waterdicht maken kan u een hoop voordelen bieden, dus start vandaag nog!

Last van vochtige voegen?

Als u last heeft van vochtplekken op uw muren en plafond kan dit leiden tot een slecht leefklimaat, waarbij de kans bestaat op schimmelgroei en een muffe lucht. Tevens heeft u veel hogere stookkosten, wat na het gebruik van Polykit definitief verleden tijd is. Om duurzamer te leven kunt u bij de basis beginnen, door te starten met uw voegen waterdicht maken. Dit leidt tot kurkdroge muren die nog steeds voldoende kunnen ademen. Daarnaast is de isolatiewaarde stukken beter, wat u direct merkt in de energierekening en een gezonder leefklimaat. Voegen waterdicht maken heeft dus vele voordelen!


Voegen waterdicht maken

Voegen waterdicht maken


Voegen impregneren met Polykit producten

De producten van Polykit, zowel de verf als andere behandelingsmiddelen, zijn niet te koop in de gebruikelijke winkels maar enkel via onze locaties. Het is ook mogelijk om Polykit thuis te laten bezorgen wanneer u niet in de buurt woont of niet in de gelegenheid bent langs te komen. Voegen impregneren met de effectieve behandeling van Polykit is dé stap naar een vochtvrij huis.

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >