"Toen ik een tijd geleden ging zoeken op internet naar het verven van mijn woning, kwam ik op de site het adres tegen van Polykit3x1.com. Tot mijn verbazing bleek het bedrijf zich op steenworp afstand van mijn woning te bevinden. Het adres was Phoenica BV op de Sint Antoniusstraat 15 in Panheel. Ik ben er naar toe gestapt om advies te vragen over hoe en wat en ik kan zeggen dat de heer Nevels alle tijd nam om alles haar fijn uit te leggen hoe ik het beste kon beginnen met het behandelen van de buitenmuren. Hij gaf advies om eerst de muren schoon te spuiten en te behandelen met polykit+edelcoat (vertinnen) niet met een roller maar met een luiwagen, dat is een soort blokkwast met steel..." lees de rest hieronder.

W. Drabbels

De familie Drabbels zocht naar een manier om hun woning de meest duurzame bescherming te geven.  Via het internet kwamen ze uit op het 3×1 verfsysteem. Dit systeem in inderdaad ideaal voor mensen die de tijd hebben om de werkzaamheden in eigen tempo uit te voeren. Niet alleen bespaar je dan enorm veel werk, het resultaat is meestal beter en je kunt trots zijn op het resultaat. Ook hier moet gezegd worden dat de heer Drabbels erg goed en secuur te werk is gegaan. Wij zouden het niet veel beter kunnen! Lees hieronder de complete referentie en zie de foto’s!

“Toen ik een tijd geleden ging zoeken op internet naar het verven van mijn woning, kwam ik op de site het adres tegen van Polykit3x1.com. Tot mijn verbazing bleek het bedrijf zich op steenworp afstand van mijn woning te bevinden. Het adres was Phoenica BV op de Sint Antoniusstraat 15 in Panheel. Ik ben er naar toe gestapt om advies te vragen over hoe en wat en ik kan zeggen dat de heer Nevels alle tijd nam om alles haar fijn uit te leggen hoe ik het beste kon beginnen met het behandelen van de buitenmuren. Hij gaf advies om eerst de muren schoon te spuiten en te behandelen met polykit+edelcoat (vertinnen) niet met een roller maar met een luiwagen, dat is een soort blokkwast met steel. Dat moest 14 dagen uitharden en kon daarna 2x met de door de heer Nevels ontwikkelde toplaag in verschillende kleuren aangebracht worden, ook weer niet met de roller maar met de luiwagen. Het resultaat is niet alleen duurzaam maar ziet er ook nog geweldig uit! Het is een nieuwe woning geworden. Voor de afwerking aan de voet van de woning wilde ik grind gaan gebruiken om het opspatten tegen te gaan, maar op advies van de firma kon ik ook obsidiaan een soort glaskorrels (zwart) gaan gebruiken, dit heb ik dan ook gedaan en het resultaat is te zien op de bijgaande prenten. De heer Nevels wil ik bedanken voor het uitgebreide advies en de goede begeleiding bij dit project. Ik zal een aantal foto`s bijvoegen.

Groeten en veel succes met jullie bedrijf.
Wiel Drabbels.”