Zelf gevel impregneren

Als u graag uw woning wilt behoeden voor vocht en schimmel en kiest voor de juiste isolatie, begin dan met het impregneren van uw gevel. Polykit is een effectief middel om zelf uw gevel te impregneren, wat u jaren verzekert van kurkdroge muren. Twijfel niet langer en ga zelf aan de slag met de producten van Polykit!

Start vandaag nog met het impregneren van uw gevel

Het werken met de middelen van Polykit is zeer eenvoudig. U hoeft slechts eenmalig uw muren te impregneren voor het juiste resultaat. Droge muren betekent ook een gezond leefklimaat met een goede isolatiewaarde. Iets wat belangrijk is in iedere woning, in welke ruimte dan ook. Wanneer u ervoor kiest om te starten met het bouwen van uw woning of graag uw muren wilt aanpakken, kies dan voor Polykit om zelf uw gevel te impregneren. Daarnaast is het impregneren van de gevel ook het begin van duurzaam wonen en goed voor het behoud van het voeg- en metselwerk, waarbij verwering wordt tegengegaan.

Polykit kopen voor het impregneren van de gevel

U zult de producten van Polykit niet vinden in uw plaatselijke bouwmarkt of een andere winkel. Wij verkopen Polykit verf en behandelingsmiddelen enkel via onze locaties verspreid over het land. Mocht u niet de mogelijkheid hebben om langs onze vestiging te komen, dan kunt u het ook online bestellen of wij sturen het per koerier naar u toe. Polykit is de start voor duurzaam wonen, begin met zelf uw gevel impregneren!

 

Onze producten

3x1 Verf

3x1 verfsysteem voor het o.a. duurzaam behandelen van uw buitengevels boven en onder het maaiveld. Alle kleuren zijn leverbaar. Ongeveer 7€ / m2.


Meer over 3x1 verf >

Polykit

Transparant beschermen van uw buitengevel, hout en allerlei ondergronden en voor het waterdicht maken van species/beton. Ongeveer 2,50€ / m2.


Meer over Polykit >