De 3×1 verf voordelen

Het 3×1 verfsysteem is duurzaam, niet duur (€8,- /m2), en gaat tientallen jaren mee! U spaart snel de gemaakte kosten uit en kunt trots zijn op het resultaat:

  • Verhoogt de waarde van uw pand aanzienlijk
  • Alle RAL kleuren zijn leverbaar en ook custum kleuren
  • Minder stookkosten
  • Vergroot isolatiewaarde muur
  • Ademend materiaal, dus ook geschikt voor geïsoleerde muren
  • Duurzame oplossing van vochtproblemen
  • Stopt verwering van voeg en steen
  • Het 3×1 verfsysteem is op waterbasis

Koop of ontvang advies         Of bekijk onze showcase

Waarom het 3×1 verfsysteem?

Vanaf 1963 is het zogenaamde 3×1-verfsysteem doorontwikkeld en beproefd. Honderden panden zijn behandeld en stralen reeds tientallen jaren kwaliteit en duurzaamheid uit.

De trotse bezitters, die hun pand zelf hebben behandeld, zweren bij het
POLYKIT-EDELCOAT-NEOFLEX-VERFSYSTEEM.

Dit systeem is bij uitstek geschikt voor reeds sterk verweerde panden, verbouwingen, nieuwbouw en monumenten. Ook met vochtproblemen hebben wij veel ervaring. Bescherm u bezit op een duurzame manier tegen de invloeden van weer en wind.

Wilt u een persoonlijk en deskundig advies? Dan helpen wij u graag. Immers, naast een goed product hoort ook een goed advies!

Het resultaat

Klik op de foto om de slider te bewegen. Of sleep de slider naar rechts of links.

Verf uw buitenmuren

Het 3×1 verfsysteem bestaat allereerst uit een hechtlaag. Deze hechtlaag wordt gemaakt door Polykit (vloeistof) te mengen met Edelcoat (poeder). Er vormt zich dan een pap waarmee de gevel wordt “vertind”. Het vertinnen wordt gedaan met een speciale soort blokkwast (luiwagen) zodat het materiaal goed in alle poriën wordt gewreven. De vertinlaag moet 14 dagen (of langer) uitharden alvorens hij wordt afgewerkt met de zeer duurzame buitenverf “Neoflex”. De Neoflex moet worden opgebracht in 2 lagen waardoor het eindresultaat absoluut dekkend is. Het opbrengen zelf wordt gedaan met een luiwagen of roller. Spuiten kan eventueel ook, maar door de verdunning moet de Neoflex dan in 3 lagen worden opgezet. Neoflex is in elke gewenste RAL kleur beschikbaar. Zelfs custom kleuren kunnen worden gemaakt.

Een huis behandeld via het 3×1 verfsysteem zal duurzaamheid en kwaliteit uitstralen! Zie hieronder voorbeelden van voor en na. Voor meer voorbeelden zie: Bekijk onze showcase

Hallo Ruud, wat ben ik toch blij dat ik jullie gevonden heb. Het was veel werk en vermoeiend maar eg verslavend. De stenen vensterbank heb ik inmiddels met Polykit gedaan, ook heel mooi geworden. Hartelijke groeten Corrie Hemelop
C. Hemelop Gebruikt 3x1 verfsysteem
Hallo Ruud, De laatste laag Neoflex zit er nu alweer een tijdje op. Ben zeer tevreden over jullie producten! Groet Ad van der A.
A. van der A Gebruikt 3x1 verfsysteem
Geachte heer Nevels, 2 jaar geleden hebben wij op de gehele woning uw 3x1 verfsysteem laten opbrengen (gebroken wit o.i.d.). Dit met volle tevredenheid. Sterker nog; We hebben een ander pand in Maastricht, waarvan we de buitenmuren willen coaten via het 3x1 verfsysteem met dezelfde kleur als onze woning in Brunssum. Met vriendelijke groet, Fam Strijp
Fam. Strijp Gebruikt 3x1 verfsysteem
Toen ik ging zoeken op internet naar het verven van mijn huis, kwam ik uw site tegen. Wat ik zag en las sprak mij zeer aan. Ik ben er vervolgens naar toe gestapt om advies te vragen over hoe en wat en ik kan zeggen dat de heer Nevels alle tijd nam om alles uit te leggen. Ik ben aan de klus begonnen en het resultaat is niet alleen duurzaam maar ziet er ook nog geweldig uit! Het is een nieuwe woning geworden. De heer Nevels wil ik bedanken voor het uitgebreide advies en de goede begeleiding bij dit proiject. Groeten en Succes met jullie bedrijf. Wiel Drabbels
W. Drabbels Gebruikt 3x1 verfsysteem
35 jaar geleden verfde ik mijn eerste huis met het poly-kit systeem en dat bleef al die tijd in prima conditie. Vandaar dat ik mijn nieuwe huis beslist weer met het zelfde systeem wilde behandelen. Ondertussen heb ik de klus geklaard en het ziet er weer fantastisch uit. Ik kan weer 35 jaar vooruit. Bedankt voor de prima service door Polykit 3x1 BV!
C. Brouwers Gebruikt 3x1 verfsysteem
Na de renovatie en uitbreiding van ons huis waren de gevels ons een doorn in het oog. Het contrast tussen de verweerde gevels van de oude woning, de nieuwe aanbouw en de tuinmuur was enorm. Wij besloten alles wit te maken met polykit3x1. Het bleek een arbeidsintensieve, maar eenvoudige en prettige klus. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en vanuit onze omgeving krijgen we uitsluitend (en vaak onverwachte) positieve reacties.
Familie Akkermans Gebruikt 3x1 verfsysteem

Veel gestelde vragen

Aan de slag met het 3×1 verfsysteem?

Vraag nu advies aan!