HET 3X1-VERFSYSTEEM

Duurzaam verfsysteem voor uw pand. Bij uitstek geschikt voor reeds sterk verweerde panden of bij verbouwingen. Het behandelen van uw muren heeft dus niet alleen zin wanneer u een vochtprobleem heeft. Voorkomen is beter dan genezen! Heeft u toch een vochtprobleem dan kunnen wij u met een persoonlijk en deskundig advies (sinds 1963 ervaring) helpen. Immers, naast een goed product hoort ook een goed advies! IK WIL HET 3x1-VERFSYSTEEM BESTELLEN

De voordelen van 3×1-verf

Het 3×1 verfsysteem is duurzaam, u kunt het zelf toepassen en gaat een leven lang mee! U spaart snel de gemaakte kosten uit en kunt trots zijn op het resultaat:

 • Behoud van waardevolle monumenten voor de toekomst.
 • U spaart snel de gemaakte kosten uit, meer dan tienvoudig:
  – minder stookkosten
  – geen doorslaand vocht
  – geen muf binnenklimaat
  – geen verwering
  – geen zoutuitslag
 • Reparatie van uw verweerde muren.
 • Verhoogt de waarde van uw pand aanzienlijk.
 • Alle kleuren zijn leverbaar.

 

Banner-Neflexfull

Behandel uw buitenmuren duurzaam

Vanaf 1963 is het z.g. 3×1-verfsysteem door ontwikkeld en beproefd. Honderden panden zijn behandeld en stralen reeds tientallen jaren kwaliteit en duurzaamheid uit.

De trotse bezitters, die hun pand zelf hebben behandeld, zweren bij het
POLYKIT-EDELCOAT-NEOFLEX-VERFSYSTEEM.

Dit systeem is bij uitstek geschikt voor reeds sterk verweerde panden of bij verbouwingen. Ook met vochtproblemen hebben wij veel ervaring. Bescherm u bezit op een duurzame manier tegen de invloeden van weer en wind.

HET 3×1-VERFSYSTEEM IS DE OPLOSSING, BEKIJK DE VOORBEELDEN >

VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom kan ik het 3×1 verfsysteem niet in de winkel vinden?

Omdat deze producten niet voor de consumptie bedoeld zijn! Bovendien willen wij u onze specifieke kennis en jarenlange ervaring met betrekking tot allerlei praktijkproblemen persoonlijk aanreiken. Dit alles heeft ons ertoe doen besluiten niet via tussenhandelaren te werken.

Wat kost het 3×1 verfsysteem?

De totale kosten voor het 3×1 verfsysteem zijn ongeveer € 7,-/m2 excl. BTW. (Afhankelijk van de ruwheid en porositeit van de muur). Hiervoor krijgt u eerst een vertinlaag (mengsel van Polykit en Edelcoat), en daarover 2 lagen met Neoflex.

Waaraan moet de ondergrond voldoen indien ik het 3×1 verfsysteem wil gebruiken?

De ondergrond moet vrij zijn van mos/algen en oude loslatende stuc/verf. De producten moeten kunnen hechten aan de ondergrond. Zie het stappenplan hier.

NAAR ALLE VEEL GESTELDE VRAGEN >

 

Het systeem bestaat uit een aantal stappen

1. De ondergrond vrijmaken van vet, vuil en (loszittende) onderlagen.
2. Dekkend vertinnen: het aanbrengen van een speciale grondlaag die extreem goed hecht op haast elk anorganisch materiaal (vertinmengsel = 1 deel Polykit + 1 deel Edelcoat).
3. De vertin-laag laten verharden.
4.Tweemaal verven met Neoflex (speciale latex-verf).

Zie hier het stappenplan met foto’s

Dit product is bewust niet op de markt gebracht, omdat wij er zeker van willen zijn dat het op de juiste wijze wordt gebruikt. Het is de bedoeling dat u zelf het 3×1 verfsysteem toepast. Hierbij krijgt u uiteraard aanwijzingen van onze specialist. Het is echter totaal niet moeilijk: ook nu kan een kind de was doen.

Naast het gevoel van voldoening dat u krijgt na het eigenhandig klaren van de zware klus, weet u bovendien zeker dat het werk goed is uitgevoerd. Maar het belangrijkste is nog wel dat u de enorme schilderskosten uitsluit en uw huis duurzaam hebt behandeld.

Voor prijzen en vragen kunt u naast de gegevens op deze site ook bellen naar +31 (0)475-573392 of +32 (0)89-75.49.68. Bovendien kunnen wij u voorzien van adressen en telefoonnummers van 3×1-fans in uw omgeving.

Er is ook nog een sectie gewijd aan onze Polykit. Dit product heeft al tientallen toepassingen en er worden steeds nieuwe toepassingen voor gevonden door de vele enthousiaste polykitters in ons land. Als u het eenmaal te pakken heeft, kunt u niet meer zonder!

Het resultaat