De Polykit voordelen

Polykitten is duurzaam, niet duur (€3,- /m2),  en gaat tientallen jaren mee! U spaart snel de gemaakte kosten uit en kunt trots zijn op het resultaat:

  • Duurzame oplossing van vochtproblemen
  • Vergroot isolatiewaarde muur
  • Ademend materiaal, dus ook geschikt voor geïsoleerde muren
  • Stopt verwering van voeg en steen
  • Voorkomt zoutuitslag bij nieuwbouw
  • Muur hoeft niet kurkdroog te zijn
  • Polykit is op waterbasis
  • Herschilderbaar indien nodig

Koop of ontvang advies         Of bekijk onze showcase

Waarom Polykit?

Transparante bescherming tegen regendoorslag en verwering van voeg en steen voor bakstenen buitengevels of andere oppervlakken. Het Polykitten van uw muren heeft dus niet alleen zin wanneer u een vochtprobleem heeft. Voorkomen is beter dan genezen!

Heeft u toch een vochtprobleem dan kunnen wij u met een persoonlijk en deskundig advies (sinds 1963 ervaring) helpen. Immers, naast een goed product hoort ook een goed advies!

Het resultaat

Klik op de foto om de slider te bewegen. Of sleep de slider naar rechts of links.

Bescherm uw buitenmuren

Uw woning is een kostbaar bezit, waarvan u wilt genieten, met zo weinig mogelijk onderhoudskosten. De buitenmuren van uw huis worden bij elke regenbui kletsnat. Dit geeft allerlei vochtproblemen binnenshuis: schimmels, afbladderende verf en een hoge energierekening.

De (nog altijd) zure regen wordt via voegen en stenen gretig opgenomen. Voegen en stenen verweren. Zouten in specie en stenen worden opgelost en slaan later neer aan het oppervlak. Inspecteer zelf eens uw bezit en dan ziet en voelt u wat er gaande is. Muren van een huis dienen kurkdroog te zijn en moeten ademen.

Een natte buitenmuur is door verdamping steeds kouder dan de omgeving en isoleert slecht. Dit leidt tot onnodige stookkosten. Bovendien trekt een natte muur algen en schimmels aan, slaat wit uit en verweert snel.

Polykit ná

Dit vertellen onze klanten

Ha Ruud. De muur is mooi geworden. Ik ben nu zo enthousiast dat ik de zijgevel ook ga impregneren. De steiger staat al. Het opbrengen ging makkelijker en sneller dan ik gedacht had. Het is dus niet perse een mannen-werkje!
M. Zwets Gebruikt Polykit
Geachte heer Nevels, Wij zijn zeer tevreden over de Polykit. Wij hebben foto's gemaakt van voor en na de behandeling en sturen die op. Het resultaat is voortreffelijk en boven verwachting. Hopende u hiermee voldoende antwoord te hebben gegeven. Groet Fam. Kool
Polykit ná
H. Kool Gebruikt Polykit
Het geweldige resultaat: De luchtvochtigheid in de slaapkamer is met ca 40% afgenomen nu tussen de 40 en 50% (nadeel: moeders wil nu de was drogen in de slaapkamer "dat gaat nu zo snel") :) Kortom een zeer bevredigend resultaat dat mijn, toch niet geringe, verwachting ruimschoots heeft overtroffen!
M van der Hoek Gebruikt Polykit
Hoi Ruud, Bedankt weer voor de informatie en het uitgebreide advies. Ik zie het monster van P3 voor het behandelen van mijn tuinhuisje bij mij thuis komen. Voor de muren van de garage wil ik nog zeggen; SUPER! Het werkt echt heel goed. Ik zal mensen die problemen hebben jullie adres doorgeven. Alvast bedankt en ik hou je op de hoogte wat betreft het houten tuinhuisje. Groet, Fam. Bont
Fam. Bont Gebruikt Polykit
Mijn muur is nu kurkdroog ondanks dat het veel heeft geregen. Dit is te danken aan Polykit. Nogmaals hartelijk dank voor uw advies.
P. Kho Gebruikt Polykit

Veel gestelde vragen

Aan de slag met het Polykit?

Vraag nu advies aan!