POLYKIT

Transparante bescherming tegen regendoorslag en verwering van voeg en steen voor bakstenen buitengevels of andere oppervlakken. Het polykitten van uw muren heeft dus niet alleen zin wanneer u een vochtprobleem heeft. Voorkomen is beter dan genezen! Heeft u toch een vochtprobleem dan kunnen wij u met een persoonlijk en deskundig advies (sinds 1963 ervaring) helpen. Immers, naast een goed product hoort ook een goed advies! IK WIL POLYKIT BESTELLEN

 

De voordelen van Polykit

Polykitten is duurzaam, u kunt het zelf toepassen en gaat tientallen jaren mee! U spaart snel de gemaakte kosten uit en kunt trots zijn op het resultaat:

  • Vergroot isolatiewaarde muur
  • Duurzame oplossing van vochtproblemen
  • Geen verwering van voeg en steen
  • Polykit is op waterbasis
  • Geen zoutuitslag
  • Muur hoeft niet kurkdroog te zijn
  • Ademend materiaal
  • Herschilderbaar

 

Banner-Polykitfull

Bescherm uw buitenmuren

Uw woning is een kostbaar bezit, waarvan u wilt genieten, met zo weinig mogelijk onderhoudskosten. De buitenmuren van uw huis worden bij elke regenbui kletsnat. Dit geeft allerlei vochtproblemen binnenshuis: schimmels, afbladderende verf en een hoge energierekening.

De (nog altijd) zure regen wordt via voegen en stenen gretig opgenomen. Voegen en stenen verweren. Zouten in specie en stenen worden opgelost en slaan later neer aan het oppervlak. Inspecteer zelf eens uw bezit en dan ziet en voelt u wat er gaande is. Muren van een huis dienen kurkdroog te zijn en moeten ademen.

Een natte buitenmuur is door verdamping steeds kouder dan de omgeving en isoleert slecht. Dit leidt tot onnodige stookkosten. Bovendien trekt een natte muur algen en schimmels aan, slaat wit uit en verweert snel.

POLYKIT IS DE OPLOSSING, BEKIJK DE VOORBEELDEN >

VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom kan ik Polykit niet in de winkel vinden?

Omdat deze producten niet voor de consumptie bedoeld zijn! Bovendien willen wij u onze specifieke kennis en jarenlange ervaring met betrekking tot allerlei praktijkproblemen persoonlijk aanreiken. Dit alles heeft ons ertoe doen besluiten niet via tussenhandelaren te werken.

Wat kost Polykit?

Polykit kost ongeveer € 2,50,-/m2 excl. BTW. Voor het behandelen van 3 tot 4 m2 van een bakstenen muur heeft u ongeveer 1 kg polykit nodig, afhankelijkheid van de ruwheid en porositeit van de muur.

Waaraan moet de ondergrond voldoen indien ik wil polykitten?

Polykit moet in de ondergrond kunnen doordringen. Mos/Algen moeten eerst verwijderd worden en de voegen moeten nog in redelijke staat zijn.

NAAR ALLE VEEL GESTELDE VRAGEN >

 

Het resultaat