Buitenverf

Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun huis of gevel willen verven met een goede buitenverf. Bescherming tegen vocht of verwering is hier één van. Bij het maken van een keuze welke buitenverf gebruikt gaat worden zijn er allerlei afwegingen; Duurzaamheid, kleurbehoud, dekking en het kostenplaatje zijn meestal de belangrijkste punten. IK WIL HET 3×1 VERFSYSTEEM BESTELLEN

3×1 Verfsysteem

Het 3×1 verfsysteem is dé buitenverf die de volgende eigenschappen bezit;

  • Duurzaam; gaat 20 jaar mee
  • Beste pigmenten voor langst mogelijk kleurbehoud én dekking
  • Ademend
  • Watergedragen
  • Verbeterde isolatie
  • Beste kwaliteit-prijs verhouding ( ± € 7,-/m2)

Via dit oplosmiddelenvrije verfsysteem wordt niet alleen uw woning verfraaid maar het zal de isolatie van de muren ook aanzienlijk verbeteren. Het 3×1 verfsysteem is bovendien ademend en is daarom zeer goed te combineren met alle gangbare isolatie voor de spouw. Dit verfsysteem is ten slotte uitermate geschikt voor reeds sterk verweerde panden, bij renovaties of bij verbouwingen waarbij verschillende soorten steen zijn gebruikt. Het 3×1 verfsysteem is geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruiker.

 

Wat houdt het 3×1 verfsysteem in?

Het 3×1 verfsysteem bestaat allereerst uit een hechtlaag. Deze hechtlaag wordt gemaakt door Polykit (vloeistof) te mengen met Edelcoat (poeder). Er vormt zich dan een pap waarmee de gevel wordt “vertind”. Het vertinnen wordt gedaan met een speciale soort blokkwast (luiwagen) zodat het materiaal goed in alle poriën wordt gewreven. De vertinlaag moet 14 dagen (of langer) uitharden alvorens hij wordt afgewerkt met de zeer duurzame buitenverf “Neoflex”. De Neoflex moet worden opgebracht in 2 lagen waardoor het eindresultaat absoluut dekkend is. Het opbrengen zelf wordt gedaan met een luiwagen of roller. Spuiten kan eventueel ook, maar door de verdunning moet de Neoflex dan in 3 lagen worden opgezet. Neoflex is in elke gewenste RAL kleur beschikbaar. Zelfs custom kleuren kunnen worden gemaakt.

Een huis behandeld via het 3×1 verfsysteem zal duurzaamheid en kwaliteit uitstralen! Zie hieronder voorbeelden van voor en na. Voor meer voorbeelden zie: showcase

Waar koopt u onze buitenverf?

Onze buitenverf en overige producten kunt u aanschaffen op onze website, via telefoon of e-mail en kunt u vervolgens afhalen bij één van onze vestigingen of bij u thuis laten bezorgen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke service. Bij een goed product hoor immers ook een goed advies. Vandaar dat u onze producten niet zult vinden in de reguliere winkels. Het bijkomende voordeel is dat de prijs door het ontbreken van tussenhandel lager is.

Contact met ons opnemen

Heeft u nog vragen over onze buitenverf of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar voor uw vragen, bestellingen en om u het beste advies te geven via ons contactformulier op onze website. Ook kunt u ons natuurlijk telefonisch bereikbaar via 0625521743 of door te mailen naar mail@polykit3x1.com, kijk voor de gegevens van onze vestiging in België op onze contactpagina.